В Україні запустили потяг, який з'єднав східні області-Харківську, Луганську та Сумську. Про це повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

Зазначається, що перший склад вирушив у дорогу 18 грудня. Рейс був тестовим, тому квитки на нього не продавали.

Поїзд курсує між Харковом і прифронтовою Попасною, і вже отримав назву «Слобожанський Експрес». У складі всього три вагони - на 170 місць в цілому. На постійній основі поїзд курсуватиме у сполученні Попасна-Харків, Харків-Ворожба.

Поїзд. Фото: Українські новини
Поїзд. Фото: Українські новини
Поїзд. Фото: Українські новини

З Попасної він відправляється о 07:30, прибуває на станцію Харків-Пасажирський о 12:30, А до Сум добирається о 16: 30. Тобто дістатися з Харкова до Попасної можна буде за п'ять з половиною годин.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Це хороша новина для жителів Донбасу і переселенців, що осіли в сусідніх областях – тепер добиратися в рідні місця їм стане набагато простіше.

Потяг, скриншот youtube  wl/trains
Потяг, скриншот youtube wl/trains

Крім того, перевізник додав на свята ще кілька поїздів у популярних напрямках: №266/265 Київ – Херсон, №222/221 Херсон – Київ, №123/124 Київ – Одеса, №239/240 Київ – Ужгород, №170/253 Київ – Харків, №173/192 Київ – Львів.

Нагадаємо, що у вагон Укрзалізниці прийшла " Зимова казка – - замети не гірші за Карпатські

Також, пасажирам Укрзалізниці видали білизну, що смердить чужою "несподіванкою": "Спіть на обо * * * ном".

Раніше повідомлялося, що залізниця повинна заміщати вантажні вагони поетапно, а не влаштовуючи дефіцит і колапс на ринку-експерт