У соціальній мережі оприлюднили досить скандальний пост, де можна побачити одного з головних героїв фільму про "Гаррі Поттері" Тома Фелтона.

Відповідну публікацію показали на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Сьогодні Том Фелтон a.k. a. Драко Малфой виступає на Bubble Comics Con. Щоб побачити героя "Гаррі Поттера" тисячі фанатів приїхали в"Експоцентр". Фестиваль пройде 18-19 грудня у форматі COVID-free. Відзначимо, Том Фелтон відвідає обидва дні Bubble Comics Con, він стане першою зіркою світового масштабу, яка влаштує Meet & Greet на російському комікс-фестивалі", - підписали пост в соціальній мережі.

Багатотисячна публіка досить цікаво відреагувала на появу такої зірки, як Том Фелтон. Люди були просто в захваті побачити свого кумира зі світу про Гаррі Поттера. Люди не стали мовчати і написали свої думки під публікацією.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Том Фелтон - фото Getty
Том Фелтон - фото Getty

"Той рідкісний випадок, коли шкодуєш, що зараз не в Росії", "Фото і автограф по 5 тр стоять, весь ліміт розібрали за 5 хвилин. Учасники, які оплатили ВІП пакет, очікували цей пакет в чергу 4 години. Величезні черги скрізь. Вхід був за ПЛР тестами для всіх, включаючи дітей. Розкуповували все, щоб щось купити син стояв у черзі)) ось що значить івент в тренді)) квитки розкупилися задовго до заходу))", "Чо за божевілля ? Очм*ніли чтоль зовсім?!", "під Новий рік так хочеться вірити в чудеса. От би мені допомогли в конкурсі масок і зняли історію в моїй масці", "Просвятите мене, що значить ковид фрі??? Був встановлений зв'язок з ковідом і його попросили не приходити?", - залишають коментарі в соціальній мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що у соцмережі показали, як зараз виглядають герої Гаррі Поттера.