Шоу "Хто зверху" на Новому каналі розкриває дуже багато секретів українських зірок. Тут чоловіча і жіноча команди під керівництвом Сергія Притули і Лесі Нікітюк борються з право "бути зверху".

Однак конкурс" Правда/брехня " розкриває всю поднаготную учасників. Суть його полягає в тому, що два конкурсанти виходять в центр студії і по черзі говорять факт (або розповідають історію) про себе. Завдання суперника - відгадати правда це чи ні.

В одному з випусків шоу на "арені" зійшлися телеведуча Леся Нікітюк і учасник "Танці з зірками" Дмитро Танкович.

Ілона Гвоздьова та Дмитро Танковіч, фото: "1+1"
Ілона Гвоздьова та Дмитро Танковіч, фото: "1+1"

Спочатку Леся сказала, що їй пропонували балотуватися в мери Хмельницького. Танкович з упевненістю відповів, що це брехня і виявився правий. А ось історія "танцюриста" виявилася цікавішою. Він заявив, що його донька була впевнена, що її батько - Володимир Олександрович Зеленський.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Сергій Притула зайшовся диким сміхом, а Леся тільки й змогла сказати: "Боже, що це у вас в родині коїться, Діма?".

Вона була впевнена, що він бреше і не червоніє, але ні... Історія підтвердилась, а Нікітюк не заробила очко для жіночої команди.

"Коли моїй малій було 3 роки, вона дивилася телевізор. Я їй завжди показував, що тато працює в телевізорі, хотів, щоб вона дивилася. Мене вона не запам'ятовувала, а коли показали "95 Квартал", то вона показала пальчиком і сказала "тато" і так тривало деякий час. Зараз вже у нас все добре",- поділився Танкович

Леся вирішила пожартувати і зронила : "Діма, можете дитина краще знає?"

Нагадаємо, що Леся Нікітюк розповіва, що мало не стала мером, Танкович тільки посміявся.

Раніше ми повідомляли, що Леся Нікітюк стане Снігуронькою на Новий Рік.