Популярний російський артист, гуморист, телеведучий, актор і навіть пародист Максим Галкін розповів у передачі «Вечірній Ургант», як пережив ганьбу на сцені. Уривок з інтерв'ю опублікували в соцмережі "Тікток".

"Або в БКЗ, я не пам'ятаю ... пів відділення не було, ну, як 1999 рік... Ну, вже зал, все, народ купив квитки. І я зображую Христину Орбакайте - вона ще не була моєю донькою...", - згадує Галкін.

«Що називається, росла тоді ще з одним батьком", - коментує цю заяву Ургант.

Максим Галкін і його гостя, скріншот: Instagram
Максим Галкін і його гостя, скріншот: Instagram

«У минулому столітті ще було. І я акапельно, без якогось акомпанементу, там така замальовочка була... я там ногу задираю і "Май, май, міцніше притискай", і такий ... а де Мітя?", - здивувався артист.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Далі він розповів, що задер на сцені ногу і почув «дикий хрускіт» - штани не тільки порвалися, глядачі на першому ряду почули цей Тріск. Артист зрозумів, що штани тріснули повністю, від пояса до промежини.

@boomtsa

#галкин #ургант #пугачева #орбакайте #питер #пародия #хрусталев #историяизжизни

♬ оригинальный звук - Boomtsa

"Завіса відкрита, всі чекають Бориса Годунова", - говорить Ургант.

"А Борис Годунов - в білому", - додає Галкін.

Він зазначив, що намагався майже не рухатися по сцені, але номер вимагав активності.

"З Христиною Орбакайте я вже закінчив, але буде ж ще й Леонтьєв... мені потрібно зрозуміти, чи бачать глядачі, і став низько кланятися. Так я зрозумів, що глядача нічого не ображає, і допрацював з цим страшним розривом», - закінчив розповідь артист.

Раніше повідомляли, 72-річний Валерій Леонтьєв показав тату в потаємному місці: довелося зазирнути в штани.

Як повідомляв Знай.uа, зовсім зневірився? Микола Басков "поліз" за любов'ю на сайти знайомств.

Знай.uа писав, Алла Пугачова зізналася, скільки у неї було чоловіків крім Кіркорова: Галкін нервово засміявся.