Суперзірка Брітні Спірс шокує фанатів, дивуючи їх "новим поповненням в сім'ї" і поділилася загадковим відео у своїй стрічці в Instagram, де вона тримала пляшку.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Співачка виглядала сенсаційно поруч зі своєю величезною різдвяною ялинкою, що розгойдується з боку в бік з пляшкою, коли вона поділилася відео зі своїми 37,7 мільйонами підписників.

40-річна суперзірка відвернулася від камери, дратуючи фанатів, коли вона годувала нового члена "сім'ї" з пляшки, змушуючи фанатів сходити з розуму і гадати.

Брітні Спірс
Брітні Спірс

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Знаменита суперзірка написала у своєму пості: "Нове поповнення в родині", шокуючий смайлик. Вгадай, хлопчик це чи дівчинка", - дражнила вона.

Брітні була приголомшена, одягнувши міні-сукню в стилі колор-блок без бретелей з чорними туфлями на високих підборах, здивувавши шанувальників новиною.

Зірка продемонструвала свої неймовірно довгі світлі локони, які вона поклала.

Брітні Спірс
Брітні Спірс

Брітні також подякувала своєму партнерові Сема, який, схоже, подарував зірці нового учасника, додавши: "... ще раз спасибі, малюк @samasghari !!!!!"

Шанувальники поспішили прокоментувати пост, здогадуючись, кого або що тримає в руках співачка Baby One More Time.

Брітні Спірс
Брітні Спірс

Схоже, фанатам доведеться почекати ще трохи, поки Брітні знову не з'явиться в соціальних мережах, щоб більше розповісти про свого нового члена "сім'ї".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у соціальній мережі розповіли найдивовижніші фактори про Брітні Спірс.