Зірка реаліті-шоу Хлоя Кардашьян дражнить фанатів, розстібаючи джинси, виставляючи напоказ свою неймовірно підтягнуту фігуру для своїх останніх знімків на тлі битви за батьківство Трістана Томпсона.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

У Хлої Кардашьян різко піднялася температура, коли вона показала свою неймовірно підтягнуту фігуру після того, як Трістан Томпсон знову принизив її.

Хлоя показала своєму колишньому Трістану саме те, що йому не вистачає, коли вона продемонструвала приголомшливий вигляд у своїй останній фотосесії.

Зірка Keeping Up With The Kardashians розстебнула білі джинси від свого бренду одягу Good America.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Хлої Кардашьян
Хлої Кардашьян

Зірка реаліті-шоу вразила шанувальників, коли вона підняла свій коричневий жилет, щоб виставити напоказ свій неймовірно підтягнутий прес.

Хлоя в соцмережах поділилася гламурними знімками і прикрасила свої світлі локони екстремальними кучерями і вибрала природний макіяж.

На знімках зірка відзначила свого особистого тренера "Тренера Джо", перукаря Ендрю Фіцсаймонса і візажиста Мері Філіпс.

У тому ж місяці Хлоя забрала додому нагороду "Краща зірка реаліті-шоу" на церемонії вручення нагороди "Вибір народу" після участі в сімейному шоу і декількох додаткових шоу за останні 14 років.

Хлої Кардашьян
Хлої Кардашьян

Приголомшливий пост білявої красуні був опублікований в соціальних мережах у міру того, як стало відомо більше подробиць з битви за батьківство гравця Sacramento Kings Трістана Томпсона з жінкою, з якою у нього нібито був роман протягом чотирьох місяців.

У Хлої і Трістана є дочка Тру, 4 роки, але у баскетболіста нібито народився син від особистого тренера Маралі Ніколс.

Трістан Томпсон
Трістан Томпсон

Джерело заявило The Sun: "назвати Хлою засмученою - значить нічого не сказати. Хлоя не знала, що він запрошував інших жінок до себе додому, поки юридичні документи не були випущені".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Кім Кардашьян заворожила публіку в шикарному вбранні.