Злата Огневич заговорила про підтримку у важких ситуаціях. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Злата Огневич (Інна Бордюг) є однією з найбільш популярних українських співачок, яка регулярно радує свою фан-базу своєю творчістю.

Про популярність говорять соцмережі співачки, зокрема на її офіційну соцмережу Instagram підписано 322 тисячі осіб. Також дівчина була головною героїнею у другому сезоні"Холостячка".

21 грудня українська співачка опублікувала серію фотографій у Червоній прозорій сукні. У підписі до них Злата Огневич підняла питання необхідності підтримки.

"Вчасно сказані слова підтримки здатні на набагато більше, ніж ми собі уявляємо. Як часто при спілкуванні з близькими і друзями ви РЕАЛЬНО цікавитеся станом їх душевного настрою? 🙌 🏾 У кожного свій рівень емпатії і люди дуже різні, але якщо щиро чути те, що Вам говорять при спілкуванні, можна допомогти іншій людині, можна полегшити її переживання, поділитися теплотою, турботою і такою необхідною зараз підтримкою", - повідомила вона фоловерам.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Знай.uа нагадує: "Люблю, а завтра вже не люблю": напівгола "Холостячка" Злата Огневич пояснила українкам, хто такий "нормальний чоловік"

Як раніше повідомляв Знай.uа: Фаворит "Холостячки" Злати Огневич Макс Тарапата знайшов собі нового янголятка: "а ви займаєтеся?"

Також Знай.uа писав: Кого вибере Злата Огневич на проекті "Холостячка": астролог зробив прогноз.