У новому відео на Patreon відома українська співачка Тіна Кароль зіграла в асоціації. Вона розповіла, з чим у неї асоціюється Світанок, Україна, космос і багато іншого.

Гра проходила так-тіні називали слова, а вона у відповідь говорила, які асоціації виникають в її голові від почутого.

"Мета-будинок, сир –світ, огірок – город, Світанок – завжди, Преса – навіщо, музика – щоб дихати, острів – від усіх, тюлень – я, Україна – Я, пісня-я, голос-я, фільм – вони, зрадник – друг, вечір – зустрічі, ремонт – я, поцілунок – на фарт, вода – тече, троянда – «любити його хотіла», постіль – маст хев, сокира – мастхев», - відповідає співачка.

На питання про таємницю вона не змогла дати односкладової відповіді.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Таємниця-якщо ти не ділишся з людьми своїми почуттями, це не означає, що у тебе є таємниця. Ведмідь-ведмежа. Скандал-наше кредо. Любов-морква. Знайти своїх-і??? Автобус-автібус, шанувальник – пок, їжа така. Космос - треба летіти», - дограла в асоціації виконавиця.

Нагадавши, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв " Знай.ua " Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль показала, як створює Новорічний затишок будинку для себе і сина: "особлива любов".