Алісія Вітт знайшла обох своїх батьків мертвими в своєму будинку. Причина їх смерті ще не встановлена, проте у звітах поліції йдеться, що ознак нечесного випадку не виявлено.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Актриса Дюни Алісія Вітт трагічно знайшла обох своїх батьків мертвими у своєму будинку в Вустері, штат Массачусетс.

Кінозірка, як повідомляється, попросила родичку перевірити її батька Роберта Уітта, 87 років, і мати Дайан Уітт, 75 років, оскільки вона не отримувала звісток від них якийсь час.

46-річна голлівудська актриса заявила: "Я звернулася до двоюрідної сестри, яка живе недалеко від моїх батьків, щоб перевірити їх. На жаль, результат був неймовірним. Я прошу трохи самотності в цей час, щоб сумувати і осмислити цей поворот подій і цю сюрреалістичну втрату".

Популярні новини зараз
Велике українське місто скоро повністю паралізує: через повітряні тривоги нема кому працювати Кабмін ухвалив важливе рішення щодо пенсій українців: що буде з виплатами Українців готують до голодної зими - таролог налякала прогнозом: "Не буде нічого їсти" 50 тисяч українців забиратимуть на війну щокварталу – скільки ще новобранців не вистачає
Показати ще

Алісія Вітт
Алісія Вітт

Місцева поліція ще не підтвердила причину їх смерті, проте з'ясувала, що ознак нечесного випадку не виявлено.

Буде проведено розтин обох її батьків, і поліцейські, по всій видимості, обшукали будинок, намагаючись встановити факт їх смерті.

Представник поліції Вустера лейтенант Шон Мурта сказав: "Я можу підтвердити, що поліція була направлена в резиденцію і виявила мертвими чоловіка і жінку. Не було жодних ознак нечесного випадку. Це розслідується".

У поліції також заявили, що не було жодних ознак того, що пара зіткнулася з будь-якою травмою.

За наявними даними, батьки актриси десятиліттями проживали в цьому районі.

Зірка також виросла в Вустері, перш ніж переїхати до Голлівуду, щоб продовжити акторську кар'єру.

Алісія Вітт
Алісія Вітт

Її успішна кар'єра вперше почалася, коли вона була дитиною, після появи на телебаченні і в кіно.

Потім приголомшлива Зірочка здобула міжнародну популярність після зйомок в таких величезних фільмах, як "Твін Пікс" і "Дюна".