Вже незабаром, у ніч з 31 грудня на 1 січня глядачі телеканалу "Україна" побачать грандіозний концерт "Музична платформа. Найкраща пісня року" з найпопулярнішими українськими артистами. За лаштунками популярна співачка Ірина Федишин зізналася, чи планує переїжджати зі Львова до Києва.

Федишин розповіла, що буквально розривається між життям у Львові та роботою в Києві. Особливо перед новорічними святами у зірки шалений графік, тому вдома вона майже не буває. Та й в інші місяці, каже співачка, доводиться витрачати багато часу й енергії на ці подорожі. Однак, родина Федишин поки не може наважитися на переїзд до столиці.

Фото зі сторінки Ірини Федишин
Фото зі сторінки Ірини Федишин

"Квартира в нас тут є, але місто Львів і вся моя велика господарка стримує. Мама, тато, всі там. Родину вдається бачити по-різному: часом частіше, часом рідше. Таке життя – на колесах. Але ми обов’язково плануємо відпочити, щось придумаємо – поїдемо або на море, або на лижі, або просто десь погуляємо, гарно проведемо час", – зазначила Ірина Федишин.

Ірина Федишин зізналася, що її діти вже досить дорослі, тому з розумінням ставляться до постійних роз'їздів мами. До того ж вона не втрачає жодної можливості побути з ними.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Ірина Федишин, фото: Instagram
Ірина Федишин, фото: Instagram

"Коли я приїхала до Львова і через день знову мала повертатись до Києва, Юрчик запитав: "Мамо, ти навіщо на один день приїжджала? Ти ж втомлена, далека дорога, треба було дочекатися в Києві". Але я відповіла, що скучила і просто хотіла провести з ними час", – розповіла Ірина Федишин в інтерв’ю програмі "Зірковий шлях" на каналі "Україна".

У концерті-нагородженні "Музична платформа. Найкраща пісня року" також запалять чимало зірок, серед яких Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська та багато інших. Концерт відбудеться у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі "Україна".

Нагадаємо, Федишин, Tayanna та Барбір зізналися чи вірять їх діти в існування Святого Миколая: "Про дорогі подарунки некрасиво просити"

Раніше Знай писав, Федишин "відбила" фіналіста "Холостячки" Дмитра Шевченка у Злати Огнєвіч: "Молодець, Ірка". Ірина Федишин політала на повітряній кулі з фіналістом "Холостячки" Дмитром Шевченком

Також Знай повідомяв, Григорій Решетник звів Злату Огнєвіч і відкинутого нею Діму Шевченка: "Як можна було?"