Фото зі сторінки Наталії Могилевської
Фото зі сторінки Наталії Могилевської

Наталя Могилевська зізналася, як "мучить" себе голодом після концертів - все заради стрункої фігури

Наталя Могилевська поділилася фото, яке зробила на тлі свого холодильника. Зірка сиділа на підлозі в джинсах і світлій кофті, тримаючи в руках лоток з лохиною. Могилевська зізналася, що пізно після концертів завжди повертається голодна.

Українки в ЗСУ, скріншот: YouTube
Українки в ЗСУ, скріншот: YouTube

Українок поставлять на військовий облік: Міноборони розширило перелік професій і спеціальностей

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Частина українок повинні ставати на військовий облік. Про це повідомляє відповідний указ Міноборони. Було встановлено ряд спеціальностей для українок від вісімнадцяти до шістдесяти років, які зобов'язані ставати на військовий облік.

Затриманий "президент", фото СБУ
Затриманий "президент", фото СБУ

СБУ затримала самопроголошеного "президента України": створив власну "Верховну Раду" і видавав фейкові паспорти

У Дніпрі оперативники СБУ затримали чоловіка, який видавав себе за "президента України" і мав намір повалити нинішню владу, а також запрошував однодумців до свого "всеукраїнського Національного конгресу". Про це повідомили в СБУ.

Пожежний загін чернець, фото з УПЦ
Пожежний загін чернець, фото з УПЦ

У Черкаській області при монастирі УПЦ відкрили першу в Україні сестринську пожежну команду

Добровільна пожежна команда УПЦ надаватиме допомогу жителям 9 населених пунктів, повідомляє Центр інформації УПЦ. Представники Державної служби з надзвичайних ситуацій передали монастирю УПЦ пожежний автомобіль, сертифікати на спецодяг та посвідчення членів пожежної команди.

Дарія Квіткова, фото: Instagram
Дарія Квіткова, фото: Instagram

Даша Квіткова похизувалася сумнівним рекордом Микити Добриніна: "2 хвилини"

Цього разу молода матуся поділилася кумедними знімками зі своїм чоловіком. Як заявила Квіткова, вони були зроблені раптово і незаплановано, чому і здаються особливими. У кадрі подружня пара позує на засніженій вулиці біля якогось заміського будинку, весело посміхаються і роблять серйозні обличчя.