До Нового року залишилися лічені дні, і Андре Тан дав кілька порад, в чому потрібно зустріти Рік Тигра, щоб він пройшов максимально благополучно.

Новий пост був опублікований на сторінці телеканалу 1 + 1 в соціальній мережі Instagram.

Є чотири кольори, які рекомендується носити в цю ніч-чорний, білий, сірий, а також синій. Є також рекомендації і по тканинах. Найкраще підібрати щось натуральне, і відмінно підійде оксамит.

В образі можна зробити кілька акцентів, які лише зроблять його краще. Наприклад, можна в цю ніч надягати масивні прикраси, а також пбрать наряди з прозорими вставками. Це повинно принести удачу у Вашому житті на майбутній рік.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

А ось наряди з різними принтами, а також шкірою надягати не рекомендується. На одну ніч від цього варто відмовитися, але, тільки в тому випадку, якщо ви вірите в прикмети, і що наряди на Новий Рік можуть змінити вашу долю.

Вечірка на Новий Рік. Фото: 4party.ua
Вечірка на Новий Рік. Фото: 4party.ua
Вечірка на Новий Рік. Фото: 4party.ua

Також, є кілька порад стосовно того, як прикрасити головний символ цього року - які кольори потрібно використовувати.

Почнемо з малого-куди поставити ялинку. Лівий дальній кут кімнати використовується для залучення грошей в будинок, лівий ближній – для нових знайомств. Правий кут кімнати допоможе налагодити особисте життя і привнести гармонію у відносини. Якщо на першому плані здоров'я, потрібно поставити ялинку в центр кімнати. Це місце скупчення життєвої енергії.

Новий Рік-2022 на Софіївській площі, фото:Folk Ukraine
Новий Рік-2022 на Софіївській площі, фото:Folk Ukraine

Далі перейдемо до прикрас. Відмовитися варто від яскравих кольорів, зокрема від фіолетового і червоного, а ось для залучення грошей і удачі підійде золотий, сірий, блакитний, білий і синій.

Нагадаємо, що головні тренди в кульках та іграшках: ціни, форми і що краще повісити на новорічні дерево

Раніше повідомлялося, що українці перетворили село на Лас-Вегас перед Різдвом: у гірляндах будинки, комори та бульдозер

Також, шампанське за 2650 грн замість гречки по 12: як відсвяткує Новий Рік нардеп Микола Тищенко, поки українці збирають на олів'є.