Відома українська співачка і дружина реп-виконавця і продюсера Потапа Настя Каменських розповіла про свій ідеальний ранок.
Настя Каменських має чимало шанувальників, тому співачка часто намагається тішити їх новими фото, відео, подробицями з особистого і професійного життя або ж своїми думками щодо тієї чи іншої теми на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 5.4 мільйона осіб.
Цього разу Настя Каменських вирішила показати, як виглядає після сну. Вона опублікувала фото, де позувала на тлі кухні в коротких шортиках і довгому светрі з Міккі Маусом. Її образ доповнювало волосся зібране в пучок.

Фото зі сторінки Насті Каменських
Фото зі сторінки Насті Каменських

Також зірка вирішила описати свій ранок, вона зізналася, що прокидається досить рано, коли на вулиці ще темно. Вона дуже любить такі моменти, коли неспішно можна займатися своїми справами і насолоджуватися ранком.

"Солодко потягнутися, запалити світло у вітальні. Там ялинка, камін, гірлянди. Таке відчуття свята відразу з-за рогу з'являється сонна Мімі. Ставлю чайник. Трохи відкриваю вікно, щоб виглянути на вулицю - чи не випало більше снігу за ніч. Запах морозу. Зима. Наближаються свята. Клацання - чайник закипів. Четвер. Ранок. Починається новий день. Нехай він буде хорошим 🤍", — зазначила Настя Каменських.

Нагадавши, Потапу варто хвилюватися? Настя Каменських похвалилася величезним букетом:"шикарна жінка". Українська співачка запитала шанувальників, які квіти їм подобаються найбільше

Раніше Знай писав, Настя Каменських "вилікувала" головний біль багатьох українців: на Новий Рік без цього не обійтися

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Також Знай повідомляв, Настя Каменських у спокусливому червоному видала, що робить кожну дівчину прекрасною: "коли ти...". Настя Каменських поділилася новими фото і розповіла, як стати красивою дівчиною