Дружина відомого телеведучого Анатолія Анатоліча Юлія Бойко (Юла) розкрила три своїх правила щасливого шлюбу.
Останнім часом Юла почала активно розвивати свій блог. Дружина Анатолія Анатоліча часто ділиться новими фото, подробицями з особистого життя або ж своїми думками щодо тієї, чи іншої теми в своєму Instagram, де за нею стежить понад 45 тисяч осіб.
Цього разу Юла вирішила розкрити три своїх табу в шлюбі. Пара вже одружена довгий час і виховує трьох дітей - дочок Лоліту і Алісу, і сина Ніла. Щоб зберігати хороші взаємини Юла і Анатолій Анатоліч намагаються дотримуватися деяких правил.

Юла, фото з instagram
Юла, фото з instagram

Виявилося, що пара ніколи не ходила і не планує відвідувати парного психолога. Юла вважає, що в своїх питаннях кожен повинен розбиратися самостійно.

"У своїх питаннях розбираємося самі і вважаю це нашим спільним успіхом. Кожен з нас ніколи не йшов з дому. (максимум, коли сваримося, спимо на різних ліжках) ми ніколи не відпочивали окремо. (якщо і був чоловік в іншій країні, то тільки по роботі). І ми завжди спимо в обнімку і під однією ковдрою ❤️", - зазначила Юла.

Нагадавши, дружина Анатолія Анатоліча подарувала дочкам те, про що мріяла з дитинства: "це щось неймовірне". Свої подарунки вона опублікувала на офіційній сторінці в соціальній мережі

Також Знай писав, Дзига поділилася рецептом "Олів'є", яким годує Анатолія Анатоліча на Новий рік:"для простаків - чверть зарплати...". Дружина Анатолія Анатоліча Дзига підказала оригінальний рецепт "Олів'є" з креветками і перепелами

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще