Відома українська співачка Тіна Кароль, яка довгі роки була ведучою проекту "Танці з зірками" вирішила прокоментувати свій відхід з проекту. Виявляється, не все так просто.

Нове інтерв'ю вона дала виданню "КП в Україні".

Там ексклюзивно Тіна Кароль вирішила розповісти, чому її не було серед ведучих у новому сезоні "Танці з зірками". Як виявилося, все було вже домовлено, як раптом, за тиждень до початку її поставили перед фактом, що до їхнього дуету з Юрієм Горбуновим приєднається ще одна дівчина - Іванна Онуфрійчук.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Виходить, що дівчина просто проплатила свою участь в цьому проекті, і Тіна Кароль вирішила прокоментувати те, як вона бачить цю ситуацію.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

"Не коментувала раніше свою відсутність на цьому проекті, відповім в перший раз. Цього року ми домовлялися з "танцями" вести шоу, вдарили по руках, а за тиждень до виходу в ефір мені кажуть, що на паркеті з'явиться ще одна ведуча на комерційній основі. Оцінивши нашу панель ведучих, я відразу сказала, що не бачу в цьому успіху, і відмовилася. І я була права, не злетів цей дует. І тріо в такому форматі теж би не злетіло " - каже артистка.

Варто відзначити, що після відходу співачки з шоу "Голос", шанувальники почали гадати, чи станеться те ж саме і з танцями. Всі спочатку вирішили, що Тіна Кароль сама відмовилася, і їй терміново почали шукати заміну, але, як виявляється зараз - все вийшло інакше. Сама Іванна ніяк ще не прокоментувала даний інцидент.

Нагадаємо, що Тіна Кароль зізналася в коханні хлебушку і знайшла заміну ранковій каві

Раніше повідомлялося, що Тіну Кароль викликали на відвертість, такого ніхто не очікував

Також, Тіна Кароль показала, як створює Новорічний затишок будинку для себе і сина