Глядачі ITV були здивовані тим, наскільки молодо виглядає 88-річна голлівудська актриса, яка з'являючись в серіалі «Лотарингія».

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Дама Джоан Коллінз з'явилася на каналі ITV «Лотарингія» і показала нестаріючу зовнішність, яка вразила тисячі фанатів.

88-річна актриса займається шоу-бізнесом більше 70 років і досі виглядає приголомшливо.

Зірка з'явилася в Денному шоу, щоб поговорити про свій майбутній документальний фільм про неї, над яким вона працювала в останні місяці, і розкрила всі тонкощі своєї захоплюючої подорожі.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Джоан Коллінз
Джоан Коллінз

Тим не менш, фанати були відвернені від того, наскільки добре вона виглядала, коли розмовляла з Анді Петерс, в ранковій програмі четверга.

Шанувальники кинулися в Twitter, щоб поділитися своїми думками, і одна з них сказала: "Дама Джоан Коллінз у своєму роді". У той час як інший сказав: "Джоан Коллінз виглядає на 50, а не на 90, чорт візьми".

А третій написав: "Як там Джоан Коллінз 88! Вона просто сидить і виглядає краще, ніж більшість 50-річних, яких я знаю #gmb".

Однак інший прокоментував її досить різкий коментар щодо смерті її дорогої подруги і голлівудської зірочки Елізабет Тейлор.

Джоан Коллінз на шоу
Джоан Коллінз на шоу

При згадці того, що дві дами зблизилися через те, що у них було кілька шлюбів, а у Джоан тепер їх п'ять.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі розповіли про непросту долю Сандри Буллок.

Нагадаємо, що Дженніфер Еністон зачарувала публіку своєю гнучкістю.