Залишивши своїх шанувальників з щелепами на підлозі, актриса "Friends" Дженніфер Еністон продемонструвала свою гнучкість у приголомшливому кліпі, в якому вона розтягується на килимку для йоги.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Дженніфер Еністон продемонструвала свою дивовижну гнучкість у своєму останньому пості в соціальних мережах, залишивши шанувальників в повному захваті від її сенсаційного фізичного стану у віці 52 років.

В Instagram, щоб поділитися своїми навичками йоги зі своїми шанувальниками і послідовниками, 52-річна Дженніфер показала, як вона вправляється на килимку для йоги, приймаючи складні пози.

Дженніфер Еністон
Дженніфер Еністон

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Голлівудська актриса виглядала дуже гламурно, коли одягла короткий Синій спортивний бюстгальтер і темно-сині легінси, що привело своїх шанувальників у захват, продемонструвавши свою підтягнуту фігуру.

Набравши тисячі переглядів і лайків, актриса справила враження на своїх підписників.

Це сталося після того, як Дженніфер нещодавно звинуватила людей, які думають, що вона "вибрала кар'єру" замість того, щоб мати дітей, в інтерв'ю The Hollywood Reporter.

Дженніфер Еністон
Дженніфер Еністон

Вона розповіла виданню: "Раніше я все це сприймала дуже особисто. Ви поняття не маєте, що відбувається зі мною особисто, з медичної точки зору, чому я не можу... Чи можу я мати дітей?" Вони нічого не знають, і це було дійсно боляче і просто огидно".

На ту ж тему актриса з "Друзів" заговорила ще в 2016 році, коли написала особисту статтю для Huffington Post.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Дженніфер Еністон розповіла, чому у неї немає дітей.