Відома українська виконавиця Ярослава Притула, більш відома під псевдонімом Slavia, після розлучення з Михайлом Хома продовжує підкорювати медіа-простір. І зараз вона опинилася на телебаченні в досить привабливому вбранні.

Жінка показала голенькі ніжки в спідниці, а також піджак з масивним вирізом на грудях, демонструючи її пишність в бюстгальтері. Співачка зізналася, що в шоу-бізнесі все відбувається так, як і в звичайному житті. Якщо робити щось спеціально, виходить казна що, тому краще правдиво, і за покликом серця. Про це вона написала в публікації на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 20 тисяч осіб.

Slavia, фото з Instagram
Slavia, фото з Instagram

"Цього року я зрозуміла, як важливо балансувати між різними сферами життя, і декількома проектами одночасно, тому що... іноді спрацьовує не той, на який розраховуєш. Найбільший факап цього року-зізнаюся чесно, шкодую, що не змогла синхронізувати графіки, і стати суддею шоу "Співають всі", - пише вона.

Slavia додала, що дуже пишається новими створеними композиціями.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Slavia, фото з Instagram
Slavia, фото з Instagram

"Ви дуже дуже красива!", "Чарівна жінка", "Красуня👏", "Красуня!😍", "Ти ще будеш суддею в інших проектах на TV, Я вірю, тому що тобі це підходить", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Slavia видала, де її можна знайти після розлучення з Дзідзьо: "У місцях для..."

Як повідомляв "Знай.ua", Slavia зізналася, що їхні стосунки з Дзідзьо вийшли на новий рівень: "Ми близькі..."

Знай.ua писав, колишня Дзідзьо Slavia показала стервозний характер: "Звільнила б усіх"