Королева закликала принца Вільяма припинити польоти на вертольотах зі своєю дружиною Кейт і їх трьома дітьми через побоювання з безпеки.

Королева Єлизавета II, як повідомляє DailyStar, "налякана" катастрофою, що загрожує трону.

Неписане правило забороняє старшим членам королівської сім'ї літати разом.

Королівський протокол був менш суворим, оскільки сім'я Вільяма була молодою і постійно літала на вертольоті між Кенсінгтонським палацом в Лондоні і своїм будинком в Анмер-Холі, Норфолк.

Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото: Twitter
Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото: Twitter

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Інсайдер, близький до її величності, повідомив, що вона висловила стурбованість майбутнім королем, пояснюючи, як вона "налякана" майбутньою катастрофою.

39-річний Вільям претендує на престол після того, як його 73-річний батько Чарльз стане королем.

Принц Чарльз, фото: скріншот з відео
Принц Чарльз, фото: скріншот з відео

Вільям пропрацював п'ять років пілотом пошуково-рятувальної служби Королівських ВПС США і працював в санітарній авіації, що зробило його впевненим і здібним льотчиком.

Однак королева висловила стурбованість, повідомило джерело The Sun. Її Величність сказала близьким друзям і придворним, що хотіла б, щоб Вільям припинив літати, особливо в погану погоду, оскільки вертольоти - не найбезпечніший вид транспорту.

"Це не дає королеві спати вночі, і вона, зрозуміло, дуже стурбована. Вона знає, що Вільям - здібний пілот, але не думає, що їм варто ризикувати, щоб всі п'ятеро продовжували літати разом, і не може уявити, що станеться. Це викличе конституційну кризу".

Зазначимо, що Її Величність втратила свого чоловіка принца Філіпа у віці 99 років на початку цього року.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон показала лайфхак, як прикрасити ялинку до Різдва і розсекретила таємний куточок принца Вільяма.

Раніше ми повідомляли, що Меган Маркл і принца Гаррі запідозрили в нахабній брехні