Салатики кришаться, стіл накривається, "Іронія долі" по телевізору не дає занудьгувати, а ви все ще не придумали, як привітати рідних і близьких з Новим 2022 роком?

Звичайно, не хочеться писати віршики, яких в інтернеті повно і якими вже нікого не здивуєш. А на написання душевного тексту в прозі зовсім немає часу... Але, редакція Знай.uа врятує вас в цій ситуації адже ми приготували для вас найкращі привітання, які точно оцінить і символ року - Чорний Dодяний Тигр.

Новий 2022 рік, фото з власних джерел
Новий 2022 рік, фото з власних джерел

З новим 2022 роком! Нехай за вікном буде казка, а в будинку — атмосфера щастя. Бажаю чудесного року тільки з хорошими подіями і добрими людьми!

****

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

З Новим роком! Нехай трапиться все хороше, нехай поруч будуть всі кохані, нехай в твої двері постукає удача і велика радість. Бажаю чудес і щастя в Новому 2022 році!

****

Вітаю з наступаючим 2022 роком. Нехай кожен його день буде наповнений, як цей келих шампанського до самих країв іскристим щастям, солодкою любов'ю і п'янким веселощами.

****

Нехай Новий 2022 рік принесе нам мир, процвітання і виконання надій. Нехай минулі невдачі залишаються в 2021 році, а нові перемоги чекатимуть нас в самому найближчому майбутньому.

****

Новий рік - це час здійснення мрій, надій, що збулися і яскравих вражень! Бажаємо, щоб ці чарівні відчуття не покидали Вас весь прийдешній рік! Нехай разом з його новим символом - Чорним Водяним Тигром, під бій курантів, у Ваш будинок постукають радість, затишок і казкове кохання! Будьте щасливі!

Привітання з Новим роком
Привітання з Новим роком

****

Блиск ялинкових вогнів, іскристе шампанське, Дід Мороз і Снігуронька і, нарешті, бій курантів! На порозі Новий, 2022 рік, зустрічайте! Разом з ним Тигрик несе вам удачу, радісні моменти, здоров'я, щастя, благополуччя! Нехай цей рік виявиться найкрасивішим і незвичайним! Зі святом!

****

З наступаючим Новим роком! 12 місяців в році, кожен по-своєму неповторний! Кожен нехай несе тобі свої принади. Січень - загадковість хуртовини, Лютий - веселощі хуртовини, Березень - весняну ніжність капелі, Квітень - яскравість відчуттів, Травень - натхнення для прийняття важливих рішень, Червень – теплі обійми, Липень - реалізовану мрію, Серпень - зорепад перемог, Вересень – надії, що збулися, Жовтень – затишний вогник каміна, Листопад – красу шарудіння листя, Грудень – очікування новорічного дива! Воно вже у тебе на порозі! З Новим роком!

****

Новий рік - це казка! Зі щасливим початком і не менш вдалим закінченням. Забирайте з року, що минає, все найкраще, а наступаючий все збільшить у багато разів! Наповнить Ваше життя красою, любов'ю, теплом і турботою! З Новим роком! Безмежного всім щастя!