Новий рік - час, коли трапляються справжні дива та здійснюються найпотаємніші бажання. Особливо це відчувають діти, які з нетерпінням чекають подарунків від Діда Мороза чи Святого Миколая.
Зірки новорічного випуску "Вечірній Квартал" згадали свої найбажаніші подарунки у дитинстві.
Євген Кошовий зізнався, що у дитинстві мріяв про двох роботів. А коли він все ж отримав такий бажаний подарунок, то грався ним всю новорічну ніч.

Євген Кошовий, фото з Instagram
Євген Кошовий, фото з Instagram

"Це напевно вже ніхто не пам'ятає. Це наше покоління пам'ятає. Були такі роботи у яких рухалися руки-ноги, маленькі такі, як символічно блакитний і жовтий. Я весь цей Новий рік провів просто граючись цими двома роботами. Я навіть лимонад не пив, всю новорічну ніч провів з цими іграшками", - зізнався Євген Кошовий.

Олена Кравець зізналася, що найбільше запам'ятовувалося, коли дарували одразу два подарунки, адже 1 січня у неї ще й день народження.

Олена Кравець, фото: скріншот з відео
Олена Кравець, фото: скріншот з відео

"Пам'ятаєте гра така була, де вовк ловить яйця, я нею марила. Я не знаю, що б зі мною було, якби у моєму дитинстві з'явився планшет, я б напевно померла від щастя. А так, гру подарували мені, це був кайф, я була королевою двору", - каже Кравець.

Для зірки "Одного разу під Полтавою" та актора студії "Квартал 95" Юрія Ткача найбільше запам'ятався рік, коли йому подарували велосипед. А для співака Дмитра Монатіка найбільше запам'яталося, коли він скуштував привезену з закордону шоколадку.

Дмитро Монатик, instagram.com/zirkovyi_shlyah
Дмитро Монатик, instagram.com/zirkovyi_shlyah

"Закордонну шоколадку спробував, які тоді сильно крутили по телевізору в той час", - каже він.

А Юрія Великий, який постійно пародіює чинного президента Володимира Зеленського зізнався, що мріяв про залізну дорогу, і коли врешті отримав її, то був просто на сьомому небі від щастя.

Юрій Великий, скріншот: YouTube
Юрій Великий, скріншот: YouTube

"Залізна дорога, німецька. Як її Дід Мороз знайшов взагалі. Ніхто ж не казав, що це батьки, казали Дід Мороз приніс. Я, мабуть, побачив щось подібне, писав йому листи, як я хочу залізну дорогу. І я коли зранку проснувся я побіг до ялинки. Я розумів, що це залізна дорога, але я чомусь кричав від радості: "Хокей, мені Дід Мороз приніс хокей". Кажу, мама тато, мені Дід Мороз приніс хокей. І мама сміється, тато теж каже: "Юра, це залізна дорога". А я: "ааа, ще краще", - розповів Великий.

Нагадаємо, зірка "Квартал 95" Олександр Пікалов підкотив до Тіни Кароль одразу після розлучення: не гірше Дана Балана.Чоловік заінтригував шанувальників несподіваною увагою до української співачки.

Раніше Знай писав, рецепт новорічного торта від доньки Юрія Ткача: "Борошно, розрухлювач, коко-джамбо...". Маленька донька Юрія Ткача управляється на кухні не гірше Клопотенко, мама задоволена

Також Знай повідомляв, Кравець з Кварталу 95 згадала, як пережила кілька викиднів: "Двоє пішли, двоє повернулися".Жінка розповіла про те, як дізналася про бажану вагітність, і про те, що у них двійня