Відома українська акторка студії "Квартал 95" і "Жіночий квартал", Олена Кравець дала перше за кілька років відверте інтерв'ю, в якому розповіла про те, як вони з чоловіком намагалися зачати другу дитину.

Нове інтерв'ю вийшло на YouTube-каналі Маші Єфросiніної, як і шість років тому, коли вийшло минуле інтерв'ю. Тоді у дівчини була лише дочка, але за цей час все сильно змінилося, і тепер вона багатодітна мама трьох дітей.

П'ять років тому у них з чоловіком народилися двійнята - Катя і Ваня, і це були заплановані діти.

Олена Кравець, фото: скріншот з відео
Олена Кравець, фото: скріншот з відео

Вперше задумалися вони про другу дитину з Сергієм, коли Маші було 10 років. До цього вони розуміли, що ще не готові, та й не було такої необхідності. А ось сильно захотіла дитину вона тоді, коли Маші було приблизно 11, хотілося відразу грудочок, запахів, потискати когось.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Олена Кравець завагітніла двічі, і вони обидві зірвалися. Здавалося, що нічого вже не вийде, і після розмови з лікарем жінка відпустила ситуацію, але все одно вірила, що це може статися.

У сім'ї є чудова традиція з записками, які вони пишуть з 1 по 10 січня, ховають в темний ящик, і відкривають лише 31 Грудня. Обов'язково, хоча б одне з них має здійснитися.

Це було 31 Грудня 2015 року, два бажання не збулося, а в третьому було як-раз таки про другу дитину.

Олена Кравець, фото: скріншот з відео
Олена Кравець, фото: скріншот з відео

"Ніфіга собі, нічого не збулося. Дивно, перестало щось працювати. Дивно, але ладно. Але, затримка. Ну піду зроблю тест, і реально-дві смужки. Тільки що я думала, що нічого не збулося. 31 Грудня Я розумію, що збулося здайся" - розповідає жінка з посмішкою на обличчі.

На першому обстеженні їй не сказали, що у неї двійня, про це вона дізналася лише на другому, і була абсолютно не готова до такого повороту. Почалася істерична реакція, але, все ж щастя переважало.

Вона відразу подзвонила своєму чоловікові, попросила сісти, але він відразу про все здогадався - " що, двоє?". Потім він сказав фразу, після якої Олена Кравець трохи заспокоїлася.

"Ну, Олена, вони ж тоді двоє пішли-зараз двоє повернулися. І все, він мене повернув у стан мами. Тому що я була в такому протесті, і думаю: це ти зараз чому говориш ні? Тим двом життям,які в тобі?"- зі сльозами на очах підсумувала акторка.

Нагадаємо, що Олена Кравець розповіла, чому відправила дочку жити одну в 15, і ні краплі про це не шкодує

Раніше повідомлялося, що Олена Кравець з "Квартал 95" розповіла про образи на Зеленського за відсутність звання Заслуженого артиста

Також, Олена Кравець з "Кварталу 95" присоромила чоловіка на всю країну