На честь того, що популярній виконавиці Біллі Айлиш виповнилося 20 років, 18 грудня, в мережі показали її найяскравіші образи.

Відповідні пост оприлюднили в акаунті "spletnik" в Instagram.

"18 грудня головній іконі зумерів #Білліайліш виповнилося 20 років. За останній час стиль співачки змінився - серед фірмових балахонів з'явилися бальні сукні і модні зйомки в корсетах. У нашій рубриці "Стиль зумерів і тіктокерів" розбираємо образ Біллі та її б'юті-експерименти - читайте на @spletnik_ru а вам які образи Біллі подобаються більше? #spletnik #spletnikru #billieeilish", - підписали фотографії успішної співачки.

Образи Біллі Айліш завжди дивували людей, однак, вона має мільйони фанатів по всьому світу. Новина, що їй виповнилося 20 років, може здивувати багатьох, так як є люди, які навіть не підозрювали, що така успішна співачка настільки молода. Фолловери залишили свої думки в якості відгуків під знімками знаменитості в соцмережі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Скрін, Instagram Біллі Айліш
Скрін, Instagram Біллі Айліш

"Ніякий. На вигляд непромита якась", "хіба не зрозуміло ,що дівчинка просто соромилася своїх пишних форм ?", "А виглядає старше", " їй точно 20 років?", "Ніякої", "Круто до 20 років вже досягти багато", "у неї є груди? Не знала", "у неї огидна фігура, скоро зовсім розпливеться ((", "сумна Біллі раніше ми кривлялися під улюблену музику перед дзеркалом будинку, а тепер на цьому лайки заробляють. Пройшла Ера інтелектуальної музики, тепер один тупняк. Хоча...Айліш - не найгірший варіант, якщо згадати, що у нас кумир багатьох – Інстасамка", - пишуть Коментарі люди.

Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі повідомили, що Біллі Айліш стала людиною року.