Американський культурист Арнольд Шварценеггер вирішив особливим способом відсвяткувати Різдво - він зробив за день до офіційного свята, 25 грудня.

Він пожертвував 25 будинків бездомним ветеранам в Лос-Анджелесі. Йому дуже сподобалося проводити час з героями США. Про це підприємець, актор, продюсер і політичний діяч розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 22,1 мільйонів чоловік.

Арнольд Шварценеггер, фото: Instagram
Арнольд Шварценеггер, фото: Instagram

"Сьогодні я рано відсвяткував Різдво. 25 будинків, які я пожертвував бездомним ветеранам, були побудовані тут, в Лос-Анджелесі. Було здорово провести час з нашими героями і привітати їх в їх нових будинках. Я хочу подякувати @villageforvets за облаштування будинків і те, що вони були фантастичним партнером, @secvetaffairs, @amvetshq і всіх, хто працював з нами і зробив це можливим. Ми довели, що, працюючи разом, ми можемо вирішити будь - яку проблему", - написав Арнольд Шварценеггер в публікації.

Арнольд Шварценеггер, фото: gettyimages
Арнольд Шварценеггер, фото: gettyimages

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Відомо, що він ще в 18 років відслужив покладений рік в армії, в Австрії. Однак не був зразковим солдатом, навіть якось потрапив у військову в'язницю. А все через те, що він паралельно брав участь у конкурсі "Містер Європа", який і виграв.

Нагадаємо, "Майбутній асталавіста, бейбі": у мережі показали позашлюбного 24-річного сина Арнольда Шварценеггера

Як повідомляв "Знай.ua", Термінатор-апокаліпсис: професор розповів про існуючу ШІ-зброю, здатну погубити людство

Знай.ua писав, піца від Термінатора: Шварценеггер з красунчиком-сином годують вкусняшками всіх підряд, неймовірно милі кадри