Вже кілька днів триває знімальний процес пісенного шоу "Голос країни", в якому Надя Дорофєєва знову бере участь після перемоги в попередньому сезоні.

Суперниками для неї, цього разу, виступає Олексій Потапенко, Оля Полякова і Святослав Вакарчук. У перервах між зйомками виконавиця встигає пофотографуватися і навіть публікувати частину знімків у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше п'яти мільйонів чоловік.

Володимир Дантес і Надія Дорофєєва. Фото: одна хвилина
Володимир Дантес і Надія Дорофєєва. Фото: одна хвилина
Володимир Дантес і Надія Дорофєєва. Фото: одна хвилина

Вона випустила дві фотографії в Білій масивної футболці. Артистка робить поцілунок на камеру, притримуючи руку біля обличчя. А на другому знімку з усією серйозністю дивиться прямо в камеру.

"А в якому настрої сьогодні ти? Вибирай 1 або 2?", - пише Надя Дорофєєва в публікації.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

У коментарях відразу ж з'явився її чоловік, Володимир Дантес, який дуже зрадів, що вона виставила затверджені разом з ним фотографії.

"Чому такий гарний настрій?", "Бачу твій настрій вау, так як впевнені, що ти зібрала найсильнішу команду🔥 готові вже сильно підтримувати❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Дорофєєва)
Коментарі, скріншот: Instagram (Дорофєєва)

Нагадаємо, Володимир Дантес зірвав з себе одяг на новорічному корпоративі, завів навіть Регіну Тодоренко: "Просто бомба"

Як повідомляв "Знай.ua", Вова Дантес влаштував для підлеглих "бідний" корпоратив з Леді Гагою: на вогник забігли і Тіна Кароль з Поляковою

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва "збільшила" губи до неймовірних розмірів: "А чому б і ні?"