Настя Каменських любить відверті вбрання, оголювати стрункі ніжки і підкреслювати свої пишні форми.

Виконавиця зараз з'являється на телебаченні в якості зіркового детектива на шоу "Маска", яке виходить на телеканалі "Україна". Вона веде сольну кар'єру після дуету з Потапом, під псевдонімом NK, а також частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 5,4 мільйонів чоловік.

Настя Каменських, фото з Instagram
Настя Каменських, фото з Instagram

Зараз вона опинилася в дуже короткій сукні на дивані, на казковій, новорічній локації. На ногах Панчохи, до яких вона і тягнеться, а на обличчі посмішка. Вона продемонструвала напівголі ніжки і розповіла про відчуття останніх днів Грудня, які, на її думку, постійно надають відчуття свята.

"Затишні вечори, в'язані речі, пошуки подарунків, радість кожному красивому снігопаду ніби вперше. І тихе передчуття дива. Яке ось-ось трапиться. Адже коли, як не напередодні Нового року і Різдва✨", - пише Настя Каменських у публікації.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фото зі сторінки Насті Каменських
Фото зі сторінки Насті Каменських

"Яка ж ви Красива😍", "Сексуальна з приголомшливою посмішкою", "Анастасія, класна така", "Ти дівчина вогонь🔥", "Сексуальна, чарівна😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Настя Каменських захотіла любові, але про Потапа ні слова-фанати насторожилися: "А ззаду хто копошиться?"

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських показала себе "справжню" - без макіяжу і в розтягнутому светрі з Міккі Маусом: "З-за рогу з'являється..."

Знай.ua писав, Потапу варто хвилюватися? Настя Каменських похвалилася величезним букетом: "Шикарна жінка"