Дружина відомого українського телеведучого та зірки реаліті "Холостячка" Григорія Решетника Христина розповіла, з чим у неї асоціюються новорічні свята.

Христина Решетник активно веде свій блог в Instagram, де має понад 250 тисяч підписників. Тут дружина популярного телеведучого частенько ділиться новими світлинами, відео чи просто цікавими новинами з особистого та професійного життя.
Цього разу вона розчулила своїх підписників милим фото з зірковим чоловіком. На фото подружжя позувало на фоні новорічної ялинки, мило посміхаючись. Для міні-фотосесії Христина Решетние одягла джинси та білу сорочку, її чоловік також позував у джинсах та білій сорочці, поверх якої одягнув синій светр.

Фото зі сторінки Христини Решетник
Фото зі сторінки Христини Решетник

Христина Решетник зізналася, що дуже полюбляє новорічні свята, адже це час для родини та особливих запахів з якими асоціюється Різдво.

"Мандарини, запах хвої, ялинкові прикраси, смачна домашня випічка і подарунки - ось такі асоціації виникають, як тільки наближаються новорічно-різдвяні свята! Ми з коханим дуже любимо робити подарунки собі, рідним та близьким", - зізналася вона.

Нагадаємо, Григорій Решетник звів Злату Огнєвіч і відкинутого нею Діму Шевченка: "Як можна було?". Телеведучий в черговий раз заінтригував глядачів перед пост-шоу "Холостячка"

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також Знай писав, Гриша Решетник натякнув на нову "Холостячку" після "провалу" з Мішиною і Огнєвіч: "Давайте Нікітюк, хоч посміємося". Фанати висунули декілька кандидатур на роль наступної "Холостячки"

Раніше Знай повідомляв, Григорій Решетник після "Холостячки" зі Златою Огнєвіч повірив у новорічне диво: "Повсюди..."