У вівторок, 21 грудня відгримів фінал 3 сезону шоу "Екси", яке покликане з'єднувати пари, що зазнали краху на своєму шляху кохання, але бажають все виправити.

Третій сезон реаліті Нового каналу закінчився грандіозним фіналом! Перемогли Олена Чаринцева і Геворг Берчян. Протягом 15-ти тижнів вони показали найбільше зростання. Ведучі Олександр Педан і Наталія Єжова переконують, що вибір переможців дався їм складно. Адже другі фіналісти - Аня Сулима і Август Козанчук – проявили себе не гірше.

Доля пар після проєкту - найцікавіше. Де і як живуть фіналісти "Ексів" зараз? Чи планують весілля і дітей? Зараз дізнаємося.

Геворг Берчян і Альона Чаринцева
Геворг Берчян і Альона Чаринцева

Геворг Берчян і Олена Чаринцева

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Переможці сезону після проєкту залишилися разом. Вони живуть в Кривому Розі, в квартирі Геворга. Хлопець займається автобізнесом, а Олена – адміністратор в салоні краси.

"Після проєкту ми дійсно стали іншими людьми. Зараз більш стримано сприймаємо наші стосунки. Всередині є якесь почуття умиротворення",- розповів Геворг в інтерв'ю журналу "Отдохни".

"На реаліті я дізнався, яка Олена сильна і крута дівчина, а не тендітна кришталева ваза, яку потрібно від усього оберігати. Так я думав раніше. Зрозумів, що з нею потрібно поводитися як з повноцінним партнером, а не як з дитиною. Мені тепер не страшно, якщо вона кудись піде одна. Знаю, що точно дасть відсіч хулігану або ще комусь."

Геворг Берчян і Альона Чаринцева
Геворг Берчян і Альона Чаринцева

Закохані насолоджуються один одним. Кажуть, що поки нічого не планують, але точно знають, скоро у них буде весілля і дітки. Особливе задоволення отримують від того, що їх стали впізнавати. Наприклад, Олені в соцмережах пишуть слова подяки за мотивацію.

Аня Сулима і Августин Козанчук
Аня Сулима і Августин Козанчук

Аня Сулима і Августин Козанчук

Пара, якій дісталося друге місце в цьому сезоні, теж разом! Зараз вони переїхали до Рівного, оскільки хлопця взяли до складу місцевої баскетбольної команди. Він - весь в баскеті, а вона – в блогерстві і зйомках.

"У мене з'явилося внутрішньо почуття, ніби я подорослішала на пару років, - ділиться Аня. – В емоційному плані трохи змінилася. Не стала менш емоційною, але все, що випромінюю, не так агресивно. У мене немає стану, коли трясуться руки, течуть сльози, тепер я набагато більш спокійна і розважлива".

Після проєкту пара не зупинила роботу над стосунками. Вони разом пішли до психолога, тому на правильному шляху. Весілля і дітей найближчим часом не планують.

"Ми плануємо разом поїхати в Будапешт на Новий Рік, - каже Сулима. – Це те місце, де Август мені вперше зробив пропозицію. Вирішили знову зануритися в цю романтичну казку. "

Аня Сулима і Августин Козанчук
Аня Сулима і Августин Козанчук