Відома українська співачка та молода матуся MamaRika привітала свого коханого Сергія Середу з Днем народження. Цьогоріч гумористу виповнилося 32 роки.

Зворушливе привітання для чоловіка MamaRika залишила на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 440 тисяч осіб.

У день народження Сергія Середи MamaRika поділилася зворушливим фото, де її коханий позує з їхнім маленьким синочком. Зірка зізналася, що це фото якнайкраще характеризує його та його ставлення до маленького сина.

Фото зі сторінки MamaRika
Фото зі сторінки MamaRika

MamaRika подякувала йому за те, що він завжди поруч і у будь-якій ситуації родину ставить на перше місце.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Це фото характеризує тебе якнайкраще, адже те, як сильно ти любиш нашого сина, важко описати словами - це треба відчувати і бачити🤍. Сім’я для тебе завжди на першому місці, і я кожен день думаю, що таки зробила щось правильно в тому житті, раз поруч є ТИ… З Бьоздеєм, мій коханий", - зазначила MamaRika.

Нагадаємо, напівгола MamaRika похизувалася фігурою після пологів: рук не вистачило, щоб прикритися. MamaRika похизувалася фігурою після вагітності й пологів, роздягнувшись догола

Також Знай писав, MamaRika пригадала свого "потяганого життям" друга з дитинства, тепер з такими не водиться: "Дуже стрьомний". Співачка MamaRika пригадала дитинство та свого першого "друга"

Раніше Знай повідомляв, MamaRika розповіла що "посипалася" після пологів, у цьому непросто зізнатися: "Полетіли зуби". MamaRika зізналася про погіршення здоров'я після тяжких пологів. Виявилося, що зараз у її організмі нестача кальцію, через що страждають зуби