Володимир Дантес нещодавно підвів підсумки 2021 року, що минає, і розповів про те, що йому вдалося зробити за минулі близько 360 днів.

Виконавець озвучив головного персонажа мультфільму, став обличчям зимової колекції популярного бренду, кілька разів переміг в українських шоу (як тренер команди в "Лізі сміху" і в "Ліпсінк-батл"), випустив другий сезон проекту про стартапи на Youtube, а також випустив перший сольний альбом і багато іншого. Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 640 тисяч осіб.

Володимир Дантес, фото пресслужба Нового каналу
Володимир Дантес, фото пресслужба Нового каналу

А зараз він виклав фото з дзеркалом, на зворотному боці якого таїться цікавий напис - самтаймз (sometimes - іноді) G краще, ніж твій хлопець. Але Володимир вирішив злегка адаптувати висловлювання під себе, поки збриває з себе бороду.

"Самтаймс Дантес краще, ніж твій хлопець🤣", - пише він у публікації.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Вова Дантес, фото: Instagram
Вова Дантес, фото: Instagram

"Такий гарний! Подзвони мені😉", "Шкода, що у мене немає хлопця", "Санітайзер Джі" - прочитала я і представила цю хворобливу картину😂", "Володимир, а Надія не заздрить, що волосся у вас набагато краще?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Володимир Дантес зізнався, що "стверджує" фотографії Наді Дорофєєвої для Instagram: "Змушуєш мене"

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Дантес зірвав з себе одяг на новорічному корпоративі, завів навіть Регіну Тодоренко: "Просто бомба"

Знай.ua писав, Вова Дантес влаштував для підлеглих "бідний" корпоратив з Леді Гагою: на вогник забігли і Тіна Кароль з Поляковою