Катерина Кухр відома не тільки, як прима-балерина, а й як найсуворіша суддя на шоу "Танці з зірками". Від її пильного погляду не вислизне жоден огріх в хореографії, жодне невірне"па".

Так само від неї не вислизнуло і мала брехня Юри Горбунова в конкурсі "Правда/брехня" на шоу "Хто зверху", в якому вона була його суперником.

Так, дружина Олександра Стоянова змогла здобути очко для жіночої команди в чолі з Лесею Нікітюк і тепер чоловікові Каті Осадчої необхідно було уважно стежити за балериною, щоб зрозуміти, чи бреше вона.

Юрій Горбунов, фото з власних джерел
Юрій Горбунов, фото з власних джерел

"У мене до тебе дуже легке запитання. Чи правда, що в хореографічному балетному училищі у мене було прізвисько Дженніфер Лопес?",- легко сказала Катя.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Юрій Горбунов вирішив не применшувати чеснот Катерини Кухар і відповів, що це правда.

"Не будемо довго юлити, в хореографічному училищі всі в принципі такі. Студентом ми заходили в гуртожиток",- зізнався чоловік Каті Осадчої.

І, звичайно ж, це виявилася кришталево чистою правдою. Дівчину так прозвали через досить апетитні форми. Стоянов журився, що тепер не так, адже на карантині Катя набрала туди пару кіллограмів, які за тиждень знову пішли.

Нагадаємо, що Меладзе на всіх не вистачить, Віра Брежнєва знайшла як зустріти Новий Рік без чоловіка.

Раніше ми повідомляли, що юна донька Олі Полякової Маша засвітилася з "найуспішнішим" хлопцем столиці.