Зовсім недавно Володимир Дантес розповів про свій найжахливіший Новий рік, коли всі святкували, веселилися, запускали феєрверки, а він сидів у підвалі з пляшкою газованої води.

Про це повідомляв Знай.uа.

Тоді він вирішив, що більше ніколи не хоче зустрічати таке свято в подібній атмосфері і з того моменту більше не допускав цього. Зараз же з'ясувалася ще одна досить цікава подробиця з життя чоловіка Наді Дорофєєвої.

Володимир Дантес і Надія Дорофєєва. Фото: одна хвилина
Володимир Дантес і Надія Дорофєєва. Фото: одна хвилина
Володимир Дантес і Надія Дорофєєва. Фото: одна хвилина

На шоу "Хто зверху" в одному з конкурсів суперником Дантеса була співачка Тіна Кароль. Йому потрібно було розповісти історію про себе, а дівчині відгадати, чи правда це.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Я свого часу заробляв перші гроші тим, що співав у Харківському оперному театрі, в хорі хлопчиків. Правда це чи ні", - коротко висловився Володимир.

Тіна навіщось запитала з якого міста Дантес, на що він відповів, що з Харкова (логічно).

Тіна припустила, навіть впевнено заявила, що це правда.

І, що ви думаєте? Так, звичайно, Володимир Дантес крутився на терені самої Олі Полякової. Королева ночі, як відомо теж цілком могла б стати оперною співачкою.

Підсумок один - чоловік Наді Дорофєєвої таки дійсно співав у хорі хлопчиків (так і хочеться додати "зайчиків").

Нагадаємо, Володимир Дантес зізнався, що "затверджує" фотографії Наді Дорофєєвої для Instagram.

Раніше ми повідомляли, що Володимир Дантес зірвав з себе одяг на новорічному корпоративі, завів навіть Регіну Тодоренко.