На сторінці в соцмережі Instagram шоу "Холостячка-2", колишньою учасницею якого була співачка Злата Огнєвіч, розмістили новий знімок. На ньому дівчина в боксерських рукавичках і шортах на рингу тренується разом з учасником проекту і претендентом на її руку Дмитром Шевченком. Хлопець також брав участь у телешоу на телеканалі «СТБ».

Дівчина високо підняла руку в боксерських рукавичках, і Дмитро теж повторює цей жест.

«З архіву Холостячка 2», - написали автори фото під повідомленням. Відзначимо, що Шевченко з самого початку шоу був одним з головних претендентів на симпатію виконавиці, і навіть зробив пропозицію руки і серця Златі у фіналі. Однак дівчина йому навідріз відмовила і віддала перевагу Андрію Задворному. З їхнього роману не вийшло нічого хорошого, так як Андрій розірвав стосунки зі співачкою через короткий час після проекту.

Скрін, Instagram Огнєвіч
Скрін, Instagram Огнєвіч

Глядачі шоу все ще сподіваються, що Огневич «одумається» і створить сім'ю з Шевченком, якого вона вважає просто хорошим другом.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Так і хочеться запитати: "Де очі були у Злати?"», «Да...хочеться ... щоб були разом з Дімою», «Класна пара б була», - пишуть фанати.

Скрін, Instagram Огнєвіч
Скрін, Instagram Огнєвіч

"Де очі Злати були, не розумію...", "А мені здається, Злата злякалася почуття до Діми. Її ж до нього тягнуло, це було видно. Але з ним грати не можна - тут все повинно бути всерйоз", "Я теж думаю, що Злата не готова мати сім'ю і дітей... а Діма навпаки... вона хоче постійних експериментів, а не стабільності», - впевнені інші.

Нагадаємо, Григорій Решетник звів Злату Огнєвіч і відкинутого нею Діму Шевченку: "як можна було?". Телеведучий в черговий раз заінтригував глядачів перед пост-шоу "Холостячка"

Також Знай писав, Гриша Решетник натякнув на нову " Холостячку "після" провалу "з Мішиною і Огнєвіч:"Давайте Нікітюк, хоч посміємося". Фанати висунули кілька кандидатур на роль наступної "Холостячки"

Раніше повідомляв Знай, Григорій Решетник після " Холостячки "зі Златою Огнєвіч повірив у новорічне диво:" всюди..."