Два тижні тому, в Нью-Йорку, на знаменитій арені Madison Square Garden український боксер Василь Ломаченко переміг Річарда коммі і став максимально близько до бою з абсолютним чемпіоном Джорджем Камбососом.

Цей день і щастя для українців, і горе після скандалу, що стався через рішення боксера підняти чемпіонський пояс не з прапором України, а з прапором рідного міста-Аккермана (Білгород - Дністровського).

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

З того моменту його відсторонили на невідомий термін, українці, аж до Володимира Кличка, наїхали на Василя Ломаченка, проте йому, як мабуть, плювати на подібне. Бо в мережі виникає новий скандал. Боксер вирішив відправити свої золоті медалі з Пекіна - 2008 і Лондона-2012 в Росію, щоб з них зробили хрестик для батька Анатолія.

Василь зробив такий подарунок, звернувшись до Костромської майстерні, яка щасливо про це і розповіла.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Медаль Василя Ломаченка, скріншот: Instagram
Медаль Василя Ломаченка, скріншот: Instagram

"У світі подібних випадків немає і не було. Нами була виконана і розроблена авторська композиція. Ми виготовили комплект з олімпійських медалей. Тільки вдумайтеся, хрест натільний, виконаний з олімпійських медалей. Медалей, які дісталися людині кров'ю і потом, на які покладено ціле життя, медалі, які увійшли в світову історію спорту", - йдеться в публікації.

Від кожної з двох медалей було відпиляно по шматочку і згодом вони були відправлені назад в Україну, з хрестом у спеціальному футлярі.

Нагадаємо, Денис Берінчик з кров'ю і потім здолав росіянина Чанієва в Україні: дружина не стримала сліз від страху

Як повідомляв "Знай.ua", Василь Ломаченко більше не боксер? Українця після бою з коммі відсторонили від рингу на невизначений термін

Знай.ua писав, промоутер Усика не побачив нічого поганого в діях Ломаченка, який підняв прапор рідного міста після бою з коммі