Кармен Карма, 30 років, з Лос-Анджелеса, США, за ці роки витратила величезні 38 000 фунтів стерлінгів (1 391 468 гривень) на збільшення грудей.

Про це повідомляє видання DailyStar.

Модель, яка також працює, як зірка фільмів для дорослих, вперше перенесла операцію в 2014 році, щоб змінити її 34B розмір грудей на 34F, але незабаром відчула тиск, щоб "виглядати певним чином".

Кармен пояснила: "Я відчувала сильний тиск, щоб я виглядала певним чином під час виконання сцен в індустрії для дорослих. Я відчувала, що якщо я хочу, щоб мене замовляли на сцени і щоб домогтися успіху, мені потрібно було мати великі груди".

Отже, в 2018 році Кармен збільшила імплантати з 300 мл до 800 мл, що більш ніж удвічі збільшило їх розмір.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Кармен Карма
Кармен Карма

На жаль, на відміну від її першої операції зі збільшення грудей, друга операція моделі ледь не закінчилася трагедією.

Кармен сказала: "Як тільки я вставила силіконовий імплантат, я відчула нездужання. Практично відразу я відчула себе погано. У мене була мігрень кожного божого дня, і моя втома була настільки сильною, що я не могла встати з ліжка. Мені доводилося спати принаймні три рази на день - я відчувала себе так погано, що думала, що вмираю".

У той час Кармен жила з чоловіком і дворічною дочкою, але відчувала, що наслідки операції сильно вплинули на її життя.

Кармен Карма
Кармен Карма

Вона сказала: "Стало так погано, що мені було важко піклуватися про мого малюка, тому що мені потрібно було так багато спати. Я набрала вагу, у мене були проблеми з глибоким вдихом, і я практично не могла функціонувати як нормальна людина. Спочатку мені зробили операцію, щоб домогтися більшого успіху у фільмах, але в підсумку я змогла зняти тільки дві сцени за рік".

Кармен вважала, що проблема в імплантатах, і відчайдушно намагалася отримати допомогу.

Вона згадує: "Я хотіла знати, чи може щось, крім Моїх імплантатів, викликати у мене нудоту. Всі мої тести продовжували виходити за межі норми в норму".

Через рік Кармен видалили імплантати, і вона відразу відчула себе краще.

Тепер вона хоче попередити інших жінок про можливі побічні ефекти збільшення грудей.

Нагадаємо, що в мережі показали чоловіка з носом у формі статевого органу.