Лусіана Лопілато зворушила шанувальників спільною фотографією зі своїм чоловіком. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Всесвітньо відома актриса, співачка і модель з Аргентини Луїсана Лопілато, яка відома за роллю Мії в серіалі "Буремний шлях", продовжує радувати свою багатомільйонну армію шанувальників свіжими кадрами із зоряного життя. На її офіційній сторінці в Instagram 5,8 мільйона шанувальників, який лайкають і коментують кожен її пост.

26 грудня дівчина опублікувала фотографію зі своїм чоловіком - музичним продюсером Майклом Бубле. Парочка ніжно обіймається на тлі зимової ялинки

"Бажаємо вам щасливого Різдва! Ми сподіваємося, що ви всі оточені любов'ю ♪ Хай благословить вас Бог !!",- повідомляють вони.

Фолловери почали активно коментувати даний пост з найтеплішими побажаннями.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

"Щасливого Різдва від нашої сім'ї до вашої"; " Бог такий хороший! Я люблю тебе, мила! З Різдвом!; "Ви гарнюні. Щасливого Різдва", - повідомляють вони.

Раніше повідомляли, Мія з серіалу "Буремний шлях "показала, як виглядає вранці без косметики, 20 років пропали:" як ти...".

Також ми повідомляли, що Жан Беленюк не на жарт "зголоднів", олімпійського золота мало: "Ще той танк". Зараз він підігрів інтерес, показавши українцям дві зароблені медалі на Олімпійських іграх - золоту і срібну.

Знай.uа писав, Мія з серіалу "Буремний шлях" повернеться на великі екрани, але вже не молодий: "Богиня".