Модель, яка витратила 20 000 фунтів стерлінгів (732 352 гривень) на пластичні операції після того, як над її зовнішністю знущалися, купила нову дупку в якості різдвяного подарунка собі.

Про це повідомляє видання DailyStar

27-річна Селін Чентіно з Цюріха регулярно публікує в Instagram приголомшливі фотографії, які захоплюють її 689 000 фоловерів.

Але вона не завжди була такою впевненою в собі і розповіла, що колись її труїли через зовнішній вигляд в школі.

В інтерв'ю Селін сказала: "Я дуже рано вирішила, що хочу змінити свій зовнішній вигляд. Я був дуже незадоволена собою - коли я дивилася в дзеркало, я відчувала себе такою потворною і хотіла плакати, я відчувала себе спійманою в пастку свого тіла. У школі наді мною знущалися кожен день, мені говорили дурниці на кшталт "Ти виглядаєш, як хлопчик" або що у мене такий великий ніс. У школі у мене не було друзів,і я більше не хотіла ходити туди".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Селін Чентино
Селін Чентино

Селін багато збирала і з 19 років почала збільшувати губи гіалуроновою кислотою кожні півроку, а також робила уколи в щоки, підборіддя, лінію підборіддя і під очима.

У моделі також було три операції зі збільшення грудей - остання з використанням імплантатів розміру XXL коштувала 5780 фунтів стерлінгів.

Але в це Різдво вона вирішила побалувати себе і поліпшити свою попку за допомогою бразильської підтяжки сідниць.

Під час процедури жир з живота і стегон вводиться в сідницю, щоб поліпшити зовнішній вигляд. В даний час операція заборонена у Великобританії.

Селін поділилася: "Я не бавлюсь предметами розкоші протягом року, але на Різдво і в свій день народження я купую що-небудь хороше, що трохи дорожче".

Селін Чентино
Селін Чентино

Вона продовжила: "Я купила собі кілька сумок від Prada, Louis Vuitton або пальто від Burberry - у мене немає улюбленої. Цього року я купила собі нову попку".

Селін розповіла, що витратила на операцію колосальні 8 500 євро (7240 фунтів стерлінгів), але для неї це не проблема, оскільки вона заробляє багато грошей, ділячись знімками з рейтингом "для дорослих".

Нагадаємо, що дівчина втратила дитину через сварку з охоронцем.

Раніше ми повідомляли, що в мережі показали чоловіка з носом у формі статевого органу.