Невдачі в житті людини можуть бути результатом так званого самопристріту. Принаймні так вважають біоенергетики, передає портал everything.

Самопристріт є властивості характеру людини, коли вона за допомогою думок і вчинків завдає сам собі шкоди. Це призводить до серйозних проблем в житт.

Отримати такий ефект, за словами біоенергетиків, можна через систематичну заздрість, ревнощі, скандали і ненависть. Крім цього, самопристріт є результатом невіри в себе і зайвої недовірливості, а іноді неймовірного альтруїзму і безразлічі на своє власне життя. Тобто страждають від неї як люди істеричні і егоїстичні, так і невпевнені.

Порча, скріншот: YouTube
Порча, скріншот: YouTube

У людей в такому стані руйнується енергетичне поле, слабшає робота чакр або відбувається повне їх закриття. Людина впадає в депресію, чим ще більше руйнує самого себе. Все це призводить до різних хвороб.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

З цієї причини уважність до свого власного життя, позбавлення від стресу є запорукою успіху і гарантією від сампопристріту.

Нагадавши, митрополит Епіфаній порадив, як правильно замолити гріхи перед Новим роком: "нехай ліва рука не знає, що робить права". Митрополит Епіфаній розповів, як займатися благодійністю, щоб не розгнівати Бога.

Також Знай писав, Андре Тан дав поради українцям на Новий рік: що вдягнути, щоб принести благополуччя. Які кольори відмінно поєднуються з Новим роком. Принесуть у вашу долю щастя і гроші.

Раніше Знай писав, подарунки на замовлення, легкий стіл і гості на порозі: як не витратити всі гроші на новорічні свята.