У соціальній мережі розмістили дуже скандальний пост, який стосується Джонні Деппа. Стало відомо, що з'явилися цікаві подробиці, які можуть змінити хід подій і долю Джонні Деппа після звинувачень в його бік.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці "peopletalk" в Instagram.

"Джеймс Франко виступить в суді в якості свідка у справі про наклеп, який Джонні Депп висунув проти Ембер Херд. Подробиці - за посиланням в описі #джеймсфранко #джоннідепп #емберхерд", - підписаний пост в соціальній мережі.

Користувачі соціальної мережі, які дізналися нові подробиці про Джонні Деппа, не стали приховувати свого інтересу до цієї новини. Знайшовся навіть людина, яка детально описав ситуацію, що склалася в так званому любовному трикутнику.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нова фотосесія Джонні Деппа, скріншот: Instagram
Нова фотосесія Джонні Деппа, скріншот: Instagram

"Актор Джеймс Франко дасть свідчення в суді у справі про наклеп Ембер Херд на Джонні Деппа. Слухання відбудеться в квітні наступного року, ексклюзивно повідомляє PageSix. Причиною, по якій Франко стане свідком, є його можливий роман з Херд в 2016 році (вона і Депп були на той момент ще одружені). Захист Деппа наполягає на допиті актора: з матеріалів камер відеоспостереження відомо, що в травні 2016 року Франко і Херд перебували в одному ліфті, відразу після побутової бійки з Деппом. Адвокати мають намір розпитати Франко, чи бачив він синці на обличчі Ембер, або та збрехала в суді", "захищатиме цю заср*нку", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі з'явилися нові подробиці щодо звинувачень Кріса Нота.