У мережі оприлюднили нову інформацію, яка стосується Кріса Нота. Стало відомо, що ще одна з його колишніх дівчат висунула гучні звинувачення в бік відомого актора.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Скандал навколо актора "Секс і місто" набирає обертів. Після того, як три жінки звинуватили Кріса Нота в згвалтуванні, а колеги актора по серіалу підтримали їх, з'ясувалися нові деталі його особистого життя. Подробиці - за посиланням в описі #криснот #сексвбольшомгороді", - підписаний пост в соціальній мережі.

Багатотисячна публіка просто не може повірити в те, що відбувається з життям свого кумира. Дуже багато жінок по всьому світу не можуть зрозуміти, як таке може бути. За останній час на Кріса Нота повісили стільки звинувачень, що навіть неможливо в це повірити. Люди не стали приховувати своїх емоцій і почали писати відгуки під публікацією.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Кріс Нот
Кріс Нот

"Тепер ясно, чому чоловіки змінюють стать в Америці і Європі таке витримає не кожен", "ожилий серіал "Ранкове шоу"", "може це піар-хід такий", "його кар'єрі - кінець.. ще один чоловік-актор мінус з Голлівуду", "цікаво, докази хоч є? А то мовою тріпати всі вміють", "Я вчаджу над такими бабами... ЧТОЖ Ви 20 років то мовчали всі..???? І про Джоні Деппа теж чому раніше таке не говорили, а тут раптом різко вирішили всіх мужиків звинуватити...", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", актриси серіалу Секс у Великому Місті приєдналися до звинувачень Кріса Нота.