Відомий російський виконавець Єгор Крід вирішив звернутися до Президента України Володимира Зеленського, щоб той пустив його на концерт в Україну. Що з цього вийшло.

Новий ролик вийшов на YouTube каналі українського блогера Дмитра Євтушенка. Вони разом з музикантом зібралися для того, щоб написати в Instagram 100 знаменитостям, і серед них виявилося кілька українських - Надя Дорофєєва і Володимир Зеленський.

Завдання написати президенту поставив український блогер, і зробив це з метою, щоб Єгору Кріду дозволили в'їзд в Україну, який був встановлений кілька років тому.

@live.man0

#егоркрид #зеленский #димаевтушенко

♬ оригинальный звук - 🙃

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я приїхав на свій сольний концерт. Всі, вже в день концерту, пропускають всю мою команду, мене відводять в окрему кімнатку, знімають відбитки пальців, і депортують" - розповів про свій перший концертний досвід в Україні Єгор Крід.

Після цього вони почали писати відразу повідомлення в Instagram президенту України, щоб той відкрив знову в'їзд для Єгора Кріда, адже він не представляє ніякої небезпеки для країни.

"Я дуже хочу виступити для своїх шанувальників в Україні. Пустіть будь ласка " - такою фразою закінчилося повідомлення. Дмитро Євтушенко зазначив, що є велика ймовірність того, що його смс буде помічено, і буде круто, якщо це шоу вплине на його концертну діяльність в Україні.

А так це чи ні - покаже лише час.

Нагадаємо, що "Холостяк" Єгор Крід зіграв "в кальмара" і програв

Раніше повідомлялося, що Надю Дорофєєву зловили за фліртом з Єгором Крідом-плакала від щастя

Також, мвже Дорофєєвої Дантес розніс в пух і прах" Холостяка " Єгора Кріда