Зірка реаліті-шоу Кортні Кардашьян спростувала чутки про вагітність, розмістивши серію відвертих фото в бікіні на своєму веб-сайті Poosh і в своїй історії в Instagram.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Кортні Кардашьян засипала свій Instagram підбіркою пікантних фотографій в бікіні з відпустки після того, як з'явилися чутки, що вона чекає свою першу дитину від партнера Тревіса Баркера.

42-річна мати трьох дітей запалила чутки про немовлят на минулих вихідних, коли вона показала шафа, набитий нездоровою їжею, і багато фанатів вважали, що це її тяга до вагітності.

З тих пір вона вийшла в соціальні медіа, щоб поділитися знімком, на якому вона носить бікіні, і поширити будь-які ідеї про те, що вона вагітна четвертою дитиною.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кортні Кардашьян
Кортні Кардашьян

Кортні опублікувала знімок, поставивши в золотому топі від бікіні, щоб просувати статтю на своєму веб-сайті Poosh, в якій вона підписала: "Ваша загальна тренування для м'язів кора".

На фотографіях зірка продемонструвала свій надзвичайно тонкий животик, розмістивши знімок в шикарному топі і бікіні.

Відомо, що 46-річна Кортні і Тревіс Баркер офіційно заявили про себе в лютому, а в жовтні рокер зробив пропозицію зірці, коли вони були оточені букетами троянд і свічок.

Кортні Кардашян і Тревіс Баркер
Кортні Кардашян і Тревіс Баркер

Їх швидкі заручини змусили багатьох шанувальників припустити, чи вагітна вона.

У липні Кортні поділилася фотографіями своєрідної закуски з солінь, веганського масла, мандаринів і хліба на заквасці.

На недавньому відпочинку в Діснейленді вона вибрала мішкуваті штани, про які багато фанатів розмірковували над вагітністю.

Кортні Кардашян і Тревіс Баркер
Кортні Кардашян і Тревіс Баркер

У Кортні вже троє дітей: Мейсон, 11 років, Пенелопа, вісім, і Рейн, шість, від її колишнього Скотта Дісіка.

Крім цього, у Тревіса двоє дітей від колишньої дружини Шанной Моаклер.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі розповіли, що Кім Кардашьян нарешті здала іспити.