Кім Кардашьян і Піт Девідсон були сфотографовані на подвійному побаченні з колишнім Кортні Скоттом Дисиком. Кім і Піт виглядали закоханими, коли вони позували для фотосесії з шанувальником.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Знаменита пара була в рідному місті Піта в суботу ввечері, насолоджуючись подвійним побаченням зі Скоттом Дісіком і загадковою жінкою.

Взявшись за руки, четвірка була записана, коли вони прибули в кінотеатр, де, як повідомляється, дивилися новий касовий хіт House of Gucci, в якому знялася Леді Гага.

Також повідомлялося, що дві пари насолоджувалися вечерею в ресторані Angelina's Ristorante.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Кім Кардашян і Піт Девідсон
Кім Кардашян і Піт Девідсон

41-річна зірка реаліті-шоу Кім і 28-річний комік Піт в суботу ввечері в прямому ефірі позували з фанатами і зробили кілька селфі, одне з яких було з чоловіком, який, схоже, працював в ресторані.

Фото опублікували в Instagram-акаунті ресторану Анджеліни.

Під фотографією був напис: "Спасибі Кім Кардашьян, Піту Девідсону, Скотту Дісіку та іншим за вечерю у Анджеліни вчора ввечері. Дуже приємно служити, приходьте в будь-який час".

Колишній сестри Кім Кортні Скотт теж був присутній на заході і також сфотографувався в ресторані з одним із співробітників, хоча його загадкової жінки не було видно.

Чутки про бурхливий роман Кім і Піта почали зростати, коли в жовтні Кім вела популярне Американське телешоу Saturday Night Live.

Піт - комік на SNL і грав з Кім в ескізі на тему Аладдіна, коли пара зімкнулася губами.

Кім Кардашян і Піт Девідсон
Кім Кардашян і Піт Девідсон

Потім джерело сказав: "Вони дійсно щасливі і бачать, до чого все йде", припускаючи, що пара наближається.

Кім не тільки хоче, щоб її оголосили "холостячкою", але вона хоче відмовитися від імені Уеста, щоб повністю віддалитися від колишнього чоловіка.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", соковита сестра Кім Кардашьян захопила публіку в золотому бікіні.