Лара Мейсон, що володіє пекарнею Cake Anything, спекла торт зі своїм 33-річним чоловіком, який допоміг зі створенням структури.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Мамі не вистачило слів після того, як Джим Керрі похвалив її спробу зробити Грінча з торта.

35-річна Лара Мейсон створила торт у натуральну величину знаменитої ненависної до Різдва зеленої істоти, який важив 113 кілограмма.

Вона зізнається, що є прихильницею зірки різдвяного фільму 2000 року, і дала собі 17 днів, щоб виконати завдання.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Однак через проблеми зі здоров'ям у неї було всього три дні на це.

Пекар, що працює на повну ставку, зробив вдома 5 футів у висоту і опублікував про це на своїх каналах YouTube і TikTok, коли це було зроблено.

Торт
Торт

Це було в день подарунків, і тоді це було по-справжньому помічено, так як актор Джим Керрі поділився цими кадрами в своїх соціальних мережах.

Керрі, який зіграв цього персонажа у фільмі, написав у Твіттері: "Моя кінцева мета - не тільки захоплюватися фанатами, але і бути з'їденими ними. Цікаво, вона їсть ангела, Ейса Вентура".

Мати двох дітей з Браунхіллз сказала: "Мені подзвонив мій друг і сказав, що Джим Керрі написав у Твіттері посилання на мій канал на YouTube. Я була в повному шоці, він мій улюблений актор. Моє відео подивилися всього дві тисячі чоловік, і одним з них був Джим Керрі - це було карколомно. Після того, як він поділився ним, у нього було більше 20 мільйонів переглядів на TikTok. Ви знаєте, що зробили хорошу роботу, коли бачите, що ваші речі розійшлися по всьому світу".

Пост Джима Керрі в Twitter
Пост Джима Керрі в Twitter

Після того, як Лара кинула виклик "Масці" і зірці "Тупий і ще тупіший", вона сказала, що у неї вже є ідеї для свого наступного торта.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі повідомили, що фільм Соник з Джимом Керрі повертається.