Ще в лютому 2020 року світ побачив повернення позаземного синього людиноподібного Їжака Соніка в медіа-простір.

Всі пам'ятають цього персонажа, здатного бігати з надзвуковою швидкістю, яким з радістю спостерігали діти 90-х і 2000-х років завдяки іграм і мультфільмам. Але, через довгі роки, люди взялися за створення анімаційно-ігрової стрічки, яка згодом отримала змішані відгуки через відсутність оригінальності, поганого сюжету, відмінної акторської гри Джима Керрі і дизайну Соніка, який довелося переробляти після невдалого першого трейлера.

"Їжак Сонік", скріншот: Youtube
"Їжак Сонік", скріншот: Youtube

У п'ятницю, 10 грудня 2021 року, через тривалий час після першого фільму, на просторах Youtube з'явився трейлер продовження "Їжака Соніка". Бо перша стрічка зібрала досить непогану касу в розмірі 320 мільйонів доларів. Історія розвивається і тепер позаземний їжачок став справжнім героєм, якому знову належить битися з Доктором Еггманом. Лиходій повернувся, відростив канонічні вуса і, будучи у вигнанні, вивчив джерело неймовірної енергії - смарагду хаосу.

"Їжак Сонік", скріншот: Youtube
"Їжак Сонік", скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Щоб побороти Еггмана, на допомогу Соніку прийшов лисеня Тейлз, якого анонсували ще в сцені після титрів першого фільму. Але і антагоніст не залишився без допомоги — останні секунди трейлера демонструють появу ворога в особі єхидни Наклза. Прем'єра призначена на 8 квітня 2022 року.

Нагадаємо, Monatik переспівав "Старі фотографії" Кузьми Скрябіна: стане саундтреком до фільму "Я, "Побєда" і Берлін"

Як повідомляв "Знай.ua", Монстри на канікулах-4: Дракулу, Франкенштейна і Kюдину-невидимку очікує "зворотне перевтілення"

Знай.ua писав, Кіану Рівз перед виходом "Матриці" розповів секрет своєї молодості, Керрі-Енн Мосс позаздрила: "Я намагався"