Реперка Alyona Alyona, яка вже встигла отримати велику популярність в Україні, напередодні Нового року потрапила у неприємну ситуацію.

Alyona Alyona має чимало шанувальників, тому зірка активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, на яку підписано понад 360 тисяч осіб. Тут вона часто тішить їх новими фото, відео чи цікавими моментами з особистого та творчого життя.

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram


Цього разу у своєму Instagram у розділі stories Alyona Alyona поділилася неприємною новиною. Виявилося, що просто напередодні Нового року у неї з рюкзака витягли гаманець з грошима та усіма картками.

Одна з шанувальниць написала зірці повідомлення про те, що знайшовся її гаманець. На щастя всі картки залишилися в ньому.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фото: Instagram Alyona Alyona
Фото: Instagram Alyona Alyona

Як зазначила Alyona Alyona гаманець витягнути з її рюкзака. Тож, ймовірно злодії забрали готівку, а картки чіпати не стали й викинули гаманець на вулиці. За словами реперки, вона не вперше потрапляє у подібну ситуацію, рік тому у неї також викрали гаманець.

"Ось такий раночок. Рік тому також гаманець витягнути. Щось мене життя нічому не вчить", - зізналася Alyona Alyona.

Скріншот stories
Скріншот stories

Нагадаємо, Аlyona Аlyona навчить українців відриватися на відпочинку: "Як визначити вік рибки". Відома українська реперка вирішила відпочити влітку і навчити інших, як це правильно робити.

Також Знай писав, Alyona Alyona показала ранкове хобі після переїзду до хлопця: оце ковбасить. Alyona Alyona показала своє найулюбленіше заняття

Раніше Знай повідомляв, Alyona Alyona показала, як автомобілі спотворюють Софіївську площу: сиділа і спостерігала. Інцидент у центрі міста з популярною співачкою