Наречений Кортні Кардашян Трейвіс Баркер відомий тим, що у нього більше 100 татуювань, що покривають його тіло від голови до ніг, і тепер колишня зірка KUWTK, схоже, наслідує його стиль.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

42-річна зірка Кардашьян Кортні Кардашьян шокувала і порадувала шанувальників татуюванням.

Але в казці був поворот, так як фотографія, якою поділилася зірка реаліті-шоу, була сильно Відредагована.

Мама трьох дітей мала гострий вигляд з різними татуюваннями на верхній частині грудей, руках і ногах, але насправді вони не справжні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Кортні Кардашьян
Кортні Кардашьян

Кортні, здавалося, мала великий метелик на верхній частині грудей і серце з колючого дроту біля одного з її зап'ясть.

Зображення було вперше завантажено серед його 6 мільйонів підписників в Instagram її 46-річним нареченим Тревісом Баркером, у якого, як повідомляється, більше 70 відсотків його тіла покрито татуюваннями.

Дивовижний знімок розділили смайлики троянди, метелики і павуки. Пізніше Тревіс розповів, що зображення було в рамці.

Кортні можна було побачити сидячи у Тревіса на колінах, коли вона моделювала чорний укорочений топ і відповідну спідницю.

Кортні Кардашьян
Кортні Кардашьян

Музикант Blink-182 відзначив художницю Шайєнн Рендалл, яка, як передбачається, створила зображення, використовуючи справжню фотографію пари, зроблену фотографом Юлією Кулик.

Пізніше Джулія і Кортні поділилися обробленою фотографією в Instagram. У зірки KUWTK приголомшливі 156 мільйонів підписників.

Деякі фанати були вражені тим, як Кортні виглядала на зображенні, одна з них відповіла: "Я сподіваюся, що вона зробить їх постійними". Інший написав: "Вона виглядає підтягнутою з татуюваннями".

Кортні Кардашьян
Кортні Кардашьян

"Кортні дійсно приголомшливо виглядає з татуюваннями", - сказав третій шанувальник в пості Тревіса. У той час як четвертий прокоментував: "Якраз тоді, коли я подумав, що Корт не може стати гаряче".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали, як Кортні Кардашьян привезла імпортний сніг в свій особняк на Різдво.