Кортні Кардашян та її кавалер насолоджувалися снігом, який вони привезли до свого будинку в Лос-Анджелесі напередодні Різдва. Насолоджуючись святом, пара спустилася з засніженого пагорба.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Кортні Кардашян і Тревіс Баркер перетворили свій будинок в окрузі Лос-Анджелес в зимову країну чудес за допомогою імпортного снігу і надувних санок.

Напередодні Різдва Кортні опублікувала в Instagram серію знімків, на яких можна було побачити, як вона насолоджується сніговим святковим днем в снігу.

В оточенні близьких, 42-річна зірка реаліті-шоу і її 46-річний наречений Тревіс Баркер каталися на санях по снігу, який вони привезли в свій будинок в Калабасасі, спеціально для цього знаменного дня.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Кортні Кардашьян
Кортні Кардашьян

Катаючись на чорно-білих надувних санях з іклами, Кортні їхала одна, ковзаючи по засніженому пагорбу.

Роздратована тим, що вона була одна, вона покликала свого коханого і написала: "Він повинен був застрибнути на спину @travisbarker".

У наступному кліпі Тревіс приєднався до приголомшливої красуні-брюнетки, залишивши Кортні кричати, коли вона розуміє, що її кавалер на борту.

У наступному відео Тревіс штовхає сани, перш ніж стрибнути на спину, а Кортні написала: "Так краще @travisbarker" поверх кліпу.

Відчуваючи себе веселою, сім'я Кардашян-Баркер насолоджувалася святкуванням, підтримуючи зв'язок один з одним.

Кортні Кардашьян
Кортні Кардашьян

Крім цього, Кортні поділилася новиною про новий сиглі своєї мами в Instagram, підписавши пост: "Трохи повеселимося в студії з легендарною королевою @krisjenner".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", фанати розкусили таємницю Кайлі Дженнер.