Молода дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катя Репяхова перед Новим роком вирішила підвести підсумки. Дівчина розповіла про найголовнішу подію цього року, яка змінила її життя.

Катя Репяхова активно розвиває свій блог в Instagram, де за нею стежить вже понад 150 тисяч осіб. Тут вона частенько ділиться новими фото, відео або ж різними подробицями з особистого життя. Перед святами вона вирішила підвести підсумки 2021 року.
Дівчина зізналася, що безсумнівно найбільш яскравою подією цього року є народження її первістка - сина Міші.

Фото зі сторінки Каті Репяхової
Фото зі сторінки Каті Репяхової

" 2021 назавжди в моєму серці. У Моє життя прийшов Мишко. Такий малюк, про який я мріяла з самого дитинства. Саме такого синочка я уявляла і просила у Бога. Всесвіт нас чує - це мільйон відсотків!",- розповіла вона.


Катя Репяхова також закликала всіх своїх підписників не бояться своїх бажань, і завжди просити найкращого, і обов'язково це здійсниться.

Фото зі сторінки Каті Репяхової
Фото зі сторінки Каті Репяхової


"Не бійтеся хотіти найкращого, йдіть через всі перешкоди, стукайте в усі двері, ламайте стереотипи і ви обов'язково будете щасливі❤️ Удача любить сміливих 😌❤️", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, Катя Репяхова після сварки з Віктором Павликом дала ще один шанс-готова пробачити, але є умови: "сильніше любити"