У мережі оприлюднили відеоролик з найбагатшим репером у світі, колишнім чоловіком легендарної Кім Кардашьян Каньє Вестом. Зірку можна побачити в дуже поганому настрої, так як він недавно пережив розлучення.

Даний пост розмістили в акаунті "peopletalk" в Instagram.

"Хто-небудь, допоможіть Каньє Весту пережити розлучення з Кім", - підписаний відеоролик в соціальній мережі.

Потрібно відзначити, що зовсім недавно Каньє Уест і Кім Кардашьян, на жаль, розлучилися. Вони були однією з найбільш обговорюваних і красивих пар в американському шоу-бізнесі. Дуже багато людей спостерігає за їх життями і з задоволенням обговорюють, що ж відбувається після їх розлучення.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Каньє Вест, фото з Instagram
Каньє Вест, фото з Instagram

"так він спеціально і кинув, що б потім мучитися", "всім, хто сумує, море добра, посміхніться, комусь ще гірше...", "Нехай мені напише))", "мені його шкода, видно ментально хворіє і себе та інших мучить, у нього пісні Класні", "Боги самопіару", "Божечки як же набридла ця тема!!!! Більше новин Немає чи що, заладили..... У світі більше нікого немає????", "Алкоголь йому допоможе", "Він же начебто її сам кинув", "а він і з Кім з таким же обличчям ходив", "він завжди з таким обличчям", "а що він мучиться від розлучення.Не замінних людей немає знайде іншу і буде щасливий", - пишуть відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що у мережі показали, як Кім Кардашьян розважається з Пітом Девідсоном.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Каньє Вест пішов на крайнощі щоб повернути Кім Кардашьян.